La Zenia strand aan de Costa Blanca dicht bij appartement CasaMyna
 

Activiteiten

Golfen

De streek rond Villamartin aan de Costa Blanca staat bekend om de golfbanen. Er zijn er maar liefst 3 in de directe omgeving van de vakantiewoningen en ze worden goed beoordeeld met een score tot 8.2. Er ligt al een golfbaan op 900 meter afstand.

Deze vakantiewoning is dan ook bij uitstek The place to be voor golfers. 

Strand

De omgeving heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen golfbanen. Er zijn ook talloze strandjes binnen 10 min.  rijafstand. Enkele bekende strandjes zijn Playa Flamenca, La Zenia Beach en Playa de La Cala Capitan.

Hier kun je heerlijk van de zon, zee en strand genieten. Er worden ook vaak live optredens georganiseerd zodat je tevens kunt genieten van muziek en entertainment. 

Wil je liever wat meer actie? Dan is er bij Torrevieja een groot waterpark waar je je helemaal kunt uitleven op de talloze glijbanen. In Torrevieja vind je ook een prachtige Boulevard aan zee waar je zo het strand op kunt lopen.

Winkels

Zin om te shoppen? La Zenia winkel boulevard is een groot shoppingcenter waar je vele winkels en terrasjes al op 5 min. rijafstand vindt. Hier hebben ze ook aan de kleine kinderen gedacht. Op de tweede verdieping is een speeltuin waar kinderen tegen een kleine vergoeding kunnen spelen.

Sportief

Rijd je graag paard? Op nog geen 500 meter van het appartement vind je een manege waar o.a. heerlijke buitenritten worden georganiseerd.

Liever de omgeving op de fiets verkennen? Dit is ook een mogelijkheid. Fietsen en ook E-bikes zijn te huur bij de

La Zenia winkel boulevard.

 

Culinair

Geen zin om zelf te koken in het appartement? Er zijn dan tal van restaurantjes en pubs te vinden in het gezellige Villamartin Plaza voor een hapje of een drankje.